Territorial

El Vic, massa rival per a un Llagostera B que s’enfonsa

1a catalana. El filial va anar a remolc ben aviat i no va poder evitar la derrota

VIC 3 llagostera b 0

VIC:Albert Reig, David Busquets, Marc Guijarro, Gerard Verdaguer, Álex Gil (Vilajosana, 75’), Adrià Caballé (Roger Busquets, 81’), Roger Cunill (Gil Bertrana, 45’), Enric Casanovas, Toni Sureda, Marc Pilar (Ignasi Armengou, 66’) i Adrià Balagué (Carles Roca, 45’).LLAGOSTERA B:Albert Torra, Alberto, Pol Llubera, Ayoub (Dídac, 75’), Èric Torres, Llorenç Busquets, Sergi Bas, Iker Díaz, David López (Monsif, 57’), Joel Vilalta (Ramon Blanco, 45’) i Sergi Resta (Dani Resta, 75’).GOLS:1-0 (3’) Marc Pilar. 2-0 (34’) Toni Sureda. 3-0 (80’) Ignasi Armengou.ÀRBITRE:Orts Roig.T.G.:A Roger Cunill i Adrià Balagué; a Ramon Blanco i Pol Llubera.T.V.:Per doble amonestació al visitant Llorenç Busquets (48’).COMENTARI:El Llagostera B no va poder evitar una nova derrota. El filial ja perdia 1-0 en el minut 3 i abans del descans Toni Sureda va fer el 2-0. En la segona part, els gironins es van quedar amb deu i poca cosa a fer.