Girona

Al Girona se li escapa la victòria i es queda a sis punts del segon (1-1)

Empat. Els de Pep Lluís Martí han anat de menys a més al camp del Mirandés fins que un penal ha permès a Stuani marcar el 0-1 (74’) però un altre penal ha permès al Mirandés empatar

El Girona no ha aconseguit l’objectiu de situar-se tercer en la classificació i quedar-se a només quatre punts del segon, el Saragossa, i això que ho ha tingut molt a prop. I és que després d’una primera part gris els gironins han posat una marxa més en la represa i han trobat el 0-1, però només deu minuts després el Mirandés ha aconseguit empatar.

En la primera part el Girona no ha estat gens fi. De fet, en els primers minuts els de Martí han patit de valent per controlar les arribades d’un Mirandés que ha arrencat amb una marxa més. Per sort pels gironins, però, Marcos André no ha estat encertat a l’hora de definir les dues jugades que li han arribat dins l’àrea. Amb el pas dels minuts els gironins han anat guanyant solidesa al darrere però en cap moment han estat còmodes amb la pilota als peus, i és que les imprecisions han estat constants i li han impedit trepitjar l’àrea del Mirandés. De fet, l’única ocasió del Girona en la primera part ha arribat en l’última acció amb un xut potent des de la frontal de Samu Saiz que Limones ha desviat a córner.

La segona part ha començat una mica més animada, amb una primera ocasió clara de Malsa i una bona resposta del Girona, que en el primer quart d’hora ho ha provat amb dos xuts des de la frontal de Samu Saiz i Gallar i un remat de cap de Juanpe a la sortida d’un córner. A partir del minut 60 el Girona s’ha fet amo i senyor del partit, tenint el control absolut de la possessió i posant a prova una vegada i una altre a Limones. Stuani no ha rematat per ben poc una centrada de Gallar, Ramalho ha rematat un altre córner servit per Granell i Samu Saiz ho ha provat amb una volea que Limones ha desviat a córner. El mateix Samu ha estat clau en la jugada decisiva del partit, i és que una centrada seva l’ha tapat Odei amb la ma i el col·legiat ha xiulat un penal que Stuani, com gairebé sempre, ha convertit en el 0-1 (74’). Amb el gol el Mirandés ha fet un pas endavant peró el Girona s’ha defensat bé. Tot i això, en una jugada embolicada dins l’àrea de Riesgo la pilota ha tocat la ma de Granell i el col·legiat ha xiulat penal. Matheus Aias no ho ha desaprofitat i ha empatat el partit (84’) establint l’1-1 definitiu.