No són els únics

Com el Girona. L’Almeria i l’Osca també van arribar a manar en el marcador i es van quedar sense triomf, amb el Cadis de gran beneficiat

El Girona no va ser l’únic que va desaprofitar un avantatge en una jornada que tenia molts al·licients però que va deixar la part alta sense alteracions i amb un gran beneficiat. El Cadis, líder, augmenta l’avantatge respecte a tots els perseguidors gràcies a la remuntada contra l’Almeria. Als de Guti els va durar menys el 0-1 que al Girona, perquè un autogol de Maras (15’) va igualar el 0-1 de José Corpas (9’). I en la segona part, Álex Fernández va impulsar el líder amb el 2-1 (59’).

L’Osca, que fonamenta el seu rendiment en la productivitat a El Alcoraz, hi tenia un partit relativament accessible, contra l’Extremadura. Els aragonesos van remuntar el 0-1 de Nono gràcies a un doblet d’Okazaki (28’ i 63’), però en el minut 87 Álex Alegría –havia fallat un penal amb l’1-1– va marcar el 2-2.

Tampoc va guanyar el Saragossa, que visitava el Racing, cuer, sabent que la victòria li permetia ampliar el coixí respecte a l’Osca i l’Almeria, que ja havien jugat. El conjunt de Víctor Fernández, però, va patir a El Sardinero, on va haver d’equilibrar dos avantatges del conjunt local. El 2-2, de fet, va arribar en el minut 89, i no només va servir al Saragossa per evitar la derrota sinó que li va permetre ampliar un punt l’avantatge respecte al tercer i el quart i mantenir els sis punts d’avantatge respecte al Girona.

Dels sis primers classificats de segona A, només van guanyar el líder i el sisè. L’Elx va tallar una mala sèrie (1 punt de 9) amb un triomf contra el Numància que el deixa amb dos punts més que el setè.

1r CADIS 55
Va remuntar contra l’Almeria (2-1) i és el gran beneficiat, en augmentar de 6 a 8 punts l’avantatge en la zona d’ascens directe
2n SARAGOSSA 52
Va deixar escapar dos punts al camp del cuer, però encara va agrair el gol a última hora que va evitar la derrota
3r ALMERIA 47
Va allargar al camp del Cadis una ratxa pèssima (2 punts de 18) que l’ha tret de la zona d’ascens directe
4t OSCA 47
Empat insuficient a El Alcoraz, el seu punt fort, contra l’Extremadura, penúltim (2-2)
5è GIRONA 46
Tenia l’oportunitat d’enfilar-se fins al tercer lloc i va fer el 0-1, però li va durar 10 minuts
6è ELX 43
Triomf de molt valor contra el Numància (2-0) per marcar terreny en la zona de ‘play-off’