Girona

Cinquè partit seguit amb sancionats

Targetes. El Girona perdrà Maffeo contra l’Albacete, però ha sabut dosificar molt bé les amonestacions i només té un advertit: Samu

El Girona va acabar el gener (Oviedo, 1-1) amb una sobrecàrrega de targetes que li podia esclatar a les mans (quatre futbolistes advertits de sanció i tres a dues targetes) si no aconseguia controlar aquesta qüestió disciplinària. I el cert és que se n’ha sortit prou bé a l’hora de dosificar les sancions i netejar targetes, tot i que dissabte perdrà un jugador (Maffeo) per cinquè partit seguit per una suspensió. Abans no havien pogut jugar per sanció Alcalá (a Anduva), Stuani (contra la Ponferradina), Gumbau (a Riazor) i Mojica i Ignasi Miquel (baixes contra l’Osca, per bé que el central va aprofitar una lesió a Fuenlabrada per forçar la cinquena i quedar net). Després d’un febrer molt productiu amb la gestió de les targetes, al Girona només li queda un futbolista advertit de suspensió (Samu Saiz) i un altre a dues (Àlex Gallar). La resta tenen un marge de tres o més amonestacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)