Girona

Un altre partit sense el pitxitxi a la vista

Citat. El seleccionador uruguaià inclou en una prellista de 26 jugadors Cristhian Stuani, que es perdrà la visita del Girona a Elx

En l’últim partit a Montilivi, el Girona es va treure un pes de sobre i va aconseguir contra la Ponferradina –amb gols de Brandon i Borja– la primera victòria de la temporada sense Cristhian Stuani. El pitxitxi, que ja s’havia perdut quatre partits abans –dos empats i dues derrotes– tornarà a ser baixa per a la visita al Martínez Valero d’Elx, si no hi ha cap sorpresa en la llista definitiva del seleccionador uruguaià. En la preconvocatòria de 26 futbolistes que ha fet pública Óscar Tabárez, hi figura Stuani, habitual a la selecció i amb més pes arran de la baixa del blaugrana Luis Suárez. L’Uruguai afrontarà els dos primers partits de classificació per al mundial de Qatar del 2022, el 26 de març contra Xile a Montevideo i el 31 contra l’Equador a Quito. Les cites, naturalment, són incompatibles amb l’Elx-Girona del dia 27. En la preconvocatòria, hi ha també el davanter de l’Almeria Darwin Núñez, que si és entre els escollits es perdrà el partit contra el Saragossa.

LES ABSÈNCIES

5
partits
de lliga s’ha perdut fins ara Stuani, amb un triomf (l’últim), dos empats i dues derrotes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)