2a divisió FEF

Els grans reptes estimulen

2a divisió B. El Llagostera vol donar continuïtat a l’empat a Sabadell amb un bon resultat al camp del Barça B (18 h) en el segon desplaçament seguit

Fa un mes el Vila-real B va guanyar a l’estadi Johan Cruyff un partit frenètic (2-3), i es va convertir en el primer equip que aconseguia guanyar el Barça B a la seva nova casa. I és que els de García Pimienta són els tercers classificats a la lliga gràcies a fer-se forts a casa, on ha sumat 29 dels 46 punts que té. Així d’entrada, amb aquests números a la mà, l’escenari espanta però a alguns els motiva. És el cas del Llagostera, que aquesta tarda (18 h) buscarà trencar la ratxa de deu partits sense guanyar contra un Barça B consolidat a les posicions de promoció d’ascens. “Hem demostrat durant tota la temporada que ens adaptem bé en aquests camps més grans encara que no sigui el que millor ens va. Serà un partit molt complicat perquè ells saben el que s’hi juguen i que no poden fallar en més partits, però nosaltres sabem que si fem la feina que toca i competim com els últims partits tenim possibilitats d’obtenir un bon resultat”, destaca Oriol Alsina abans del duel. I és que per als gironins afrontar reptes ja no és cap novetat després d’assolir un bon empat la setmana passada al camp del líder, el Sabadell.

Per si el partit d’avui no és prou complicat de per si, el Llagostera s’enfrontarà a un altre dels seus temors aquesta temporada, els filials, contra qui només ha sumat tres punts. “La manera de jugar d’un filial com el Barça B no ens afavoreix, però hem de ser contundents a les dues àrees i, sobretot, no perdre la concentració en cap acció. Si tenim un avantatge en aquests partits és que els rivals són més joves i el que no ens pot passar, com en alguns partits, és que l’equip que peca d’inexperiència en errades puntuals siguem nosaltres”, valora el tècnic d’Arenys, que tindrà la baixa per sanció de Lucas i reconeix que qualsevol punt és bo: “Fa molt que no guanyem però mantenim una bona distància respecte al descens i això vol dir que guanyar és molt complicat per a tothom, així que sumar sempre és positiu.”

12 Partits guanyats 7

10 Partits empatats 12

5 Partits perduts 8

37 Gols a favor 26

25 Gols en contra 30

LA PRÈVIA

Hem de ser contundents i no perdre en cap moment la concentració
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)