2a divisió FEF

Derrota cruel però merescuda del Llagostera (3-2)

2a divisió B. Els d’Oriol Alsina capgiren el gol inicial del Barça B i arriben guanyant 1-2 als últims deu minuts, però es desfan amb dos errades de marcatge

Una setmana més el Llagostera es queda sense guanyar en un partit on ha tingut moments per tot. Primer uns on semblava que sortiria golejat i, ja en la segona part, altres on s’ha vist amb els tres punts a la butxaca. El desenllaç, però, ha estat cruel, i el Barça B ha aprofitat la seva superioritat per endur-se el partit (3-2).

L’inici del Llagostera ha estat nefast i el Barça B ho ha aprofitat per obrir la llauna quan només s’havien jugat dos minuts amb un remat de cap de Monchu dins l’àrea petita. El gol ha estat només l’inici d’uns quaranta-cinc minuts de domini absolut del filial blaugrana, que podrien haver acabat amb tragèdia per al Llagostera. I és que amb Riqui Puig, Monchu i Collado de protagonistes el Barça B ha fet el que ha volgut. Tot menys ampliar l’avantatge perquè ha perdonat una vegada i una altra.

El Llagostera semblava mig mort però en la segona ha començat a donar senyals de vida. A mesura que el conformisme dels locals creixia els gironins han avançat una mica les línies i han trobat el premi del gol en una falta lateral que ha acabat amb un penal que Cortés ha transformat en l’1-1 (66’). El gol ha donat ales al Llagostera, que en el 74’ ha fet l’1-2 en una jugada col·lectiva brillant que ha culminat Magallán. Quan semblava que els d’Oriol Alsina havien fet el més complicat i podien donar la campanada, s’han enfonsat. En un córner han deixat rematar sol a Cuenca, que ha fet el 2-2, i en una altre centrada lateral Ilaix Moriba ha fet el definitiu 3-2 (87’).