2a divisió FEF

L’Olot referma el dret a somiar

2a divisió B. Els de la Garrotxa no fan un bon partit, però superen el Badalona amb gols de Salinas i Moha. Els olotins sumen 44 punts i són a cinc del quart, el tercer i el segon classificat

OLOT 2 badalona 0

OLOT:Ballesté, Blázquez, Alan, Arnau Comas, Soler, Masó, Pedro, Kilian, Eloi (Barnils, 87’), Xumetra (Peque, 78’) i Salinas (Moha, 72’).BADALONA:Morales, Rober, Moyano, Pelón, Valentín, Kilian, Abel, Alvarado (Mayor, 76’), Carbó (Cris Montes, 84’), Max (Del Moral, 66’) i Chema Moreno.GOLS:1-0 (41’) Salinas. 2-0 (86’) Moha.ÀRBITRE:Carbonell Hernández.T.G.:a Arnau Comas (59’), Eloi (73’) i Alan (81’), de l’Olot, i Carbó (32’) i Max Marcet (43’), del Badalona.T.V.:per doble amonestació, a Pelón (45’ i 55’), del Badalona.PÚBLIC:1.305 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot ja fa setmanes que s’està perfilant per lluitar per una de les quatre places que permeten als equips que les ocupen somiar l’ascens a segona A. Segurament són paraules difícils de creure en clau garrotxina però els arguments s’acaben a l’hora de defugir ser un clar candidat a disputar el play-off juntament amb els transatlàntics ja coneguts com el Lleida Esportiu, el Vila-real B, el Barça B, el Cornellà, el Sabadell i el Castelló. Els jugadors dirigits per Raúl Garrido encadenen nou jornades sense perdre i també dues victòries per segona vegada aquest curs. Sense fer un bon partit contra el Badalona, van sumar tres punts més que deixen el discurs de la permanència del tot obsolet. Una diana de Salinas en la primera arribada olotina en el 41’ després de la sortida d’un córner i una altra de Moha ja a les acaballes (86’) van ser suficients per batre un conjunt escapulat que haurà de ser més efectiu a les àrees si no vol descendir a tercera divisió.

El partit va començar pla i més aviat avorrit. Manolo González, un gat vell del grup tercer, va poblar el mig del camp de jugadors físics i tenaços en la pressió per incomodar els tocadors de l’Olot, que no trobaven la manera de fer mal en atac. De fet, la primera gran ocasió va ser per al Badalona i multiplicada per tres. Un mal refús local en un córner va acabar amb una triple rematada badalonina, una directe al travesser de la porteria de Ballesté i les altres dues bloquejades per Kilian Grant, ahir inquilí del carril esquerre en el lloc del sancionat i titularíssim Pep Chavarría. En la primera mig arribada garrotxina Salinas va fer gol. Eloi Amagat, de nou titular en el lloc d’Hèctor Simón, va servir un córner al punt de penal que Alan Baró va perllongar amb el cap al segon pal on hi havia el d’Albatera, que només va haver d’empènyer la pilota i fer el seu setè gol en la lliga, els mateixos que Xumetra, els que més n’han fet de tota la plantilla olotina.

Expulsió, patiment i gol

La segona meitat va començar amb un Badalona atrevit i sense perdre la cara al partit fins que Pelón va voler fer de Maradona introduint una centrada d’un company amb la mà a dins de la porteria de Ballesté (52’). Ja amb una targeta, el col·legiat el va haver d’expulsar, un fet que no va empetitir els de Manolo González, que van veure com l’Olot perdonava la sentència amb ocasions de Soler (58’) i Xumetra (70’), aquesta molt clara a passada de Salinas després d’una errada de Valentín Merchán.

El Badalona també va tenir ocasions per empatar amb una jugada individual de Max Marcet, que Ballesté va refusar (48’), i un xut de Del Moral (75’). Amb un menys i a la desesperada, els espais en defensa cada vegada eren més evidents i, si bé Peque no va assistir bé Moha i Eloi (83’), Pedro sí que va trobar el de l’Armentera, que va batre Morales per sota les cames

A l’Olot, totes li ponen i Barnils va reaparèixer després de nou mesos lesionat, mentre que el Badalona, a través de Chema Moreno, va enviar una pena màxima dubtosa als núvols en el 88’.

ELS VESTIDORS

La valoració és positiva, ja que tenir ja 44 punts i haver aconseguit l’objectiu de la permanència quan falten 10 partits és una bestiesa
Ens hem precipitat molt, ja que el rival ha treballat bé, però ara estem alliberats i encertats en atac
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
El treball de l’equip reconforta però cometem massa errades en les dues àrees i penalitza
Manolo González
entrenador del badalona
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)