Girona

Las Palmas, un drama

2a divisió A. El pròxim rival del Girona passa un moment delicat; encadena onze jornades sense guanyar, no ho ha fet el 2020 i és a tres punts del descens

Las Palmas és l’equip de la segona divisió A que pitjor moment passa. I és que el pròxim rival del Girona, a qui visita diumenge vinent, està completament encallat; no ha guanyat el 2020, no ho fa des del 15 de desembre (2-3 al feu de l’Elx), i són ja 11 jornades consecutives sense guanyar, repartides en set empats i quatre derrotes, i veu ja el descens de prop, el té a tres punts, quan era un equip, en principi, amb aspiracions d’entrar al play-off. Tot plegat fa que no s’hi respiri la millor de les atmosferes en el club groc, que diumenge va rebre una golejada de les que couen (4-0 al feu de l’Sporting).

“Vull demanar perdó a l’afició de Las Palmas per la desastrosa segona part”, va resumir l’entrenador de l’equip, Pepe Mel, després d’un enfrontament que es va decidir en els segons 45 minuts, després que els primers acabessin en empat a zero. “Han servit de centre i hem deixat, de forma incomprensible, que la pilota botés al nostre camp, tots ens hem quedat mirant i ningú de groc ha anat cap a la pilota. L’agafa l’Sporting i comencem ja el segon temps perdent... Són jugades d’aleví”, va criticar Mel, indignat amb l’actuació de l’equip que orienta: “Als jugadors ja els he dit tot el que els havia de dir. A dins m’he desfogat. Aquí l’únic que puc demanar és perdó. La veritat és que és molt trist, en 20 anys de professional no havia llençat mai un partit d’aquesta manera”, hi va afegir l’entrenador, que no veu perillar, de moment, el càrrec.

Mentrestant, al vestidor no s’amaguen. El capità de l’equip, Aythami Artiles, també va ser contundent. “Això és d’actitud dels jugadors. És qüestió de professionalitat, de tenir sang. No diré noms, però que cadascú assumeixi les seves responsabilitats”, va indicar el central. “No estic enfadat, estic avergonyit perquè no hem competit. Així no guanyarem. La segona part no té nom”, va dir Aythami.

Baixa sensible

L’adeu de Jonathan Viera és una de les causes del sotrac de Las Palmas. El mitjapunta va estar cedit pel Beijing Guoan fins a finals d’any, i en 13 partits que va jugar va contribuir amb deu dianes. Des del seu adeu, el 21 de desembre va disputar el seu últim partit (1-1 amb el Rayo), el conjunt canari no ha tornat a guanyar.

LES FRASES

Demano perdó. En 20 anys de professional no havia llençat mai un partit d’aquesta manera
Pepe Mel
TÈCNIC DEL LAS PALMAS

JONATHAN VIERA

No estic enfadat, estic avergonyit perquè no hem competit. Així no guanyarem
Aythami Artiles
CAPITÀ DE LAS PALMAS
Des que el mitjapunta va marxar a finals d’any, els grocs no han celebrat cap victòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)