Girona

“Jugar amb Stuani no és un desafiament, sinó una oportunitat”

Girona. El club gironí ha presentat al seu nou davanter, l’uruguaià Joaquín Zeballos, que es trobava sense equip després de finalitzar la vinculació amb el Juventud, un club del seu país

Entre el grapat d’incògnites que ha generat el coronavirus i les mesures adoptades que afecten al món del futbol, el Girona acaba de presentar Joaquín Zeballos, la seva darrera incorporació. El davanter uruguaià, que arriba lliure després d’acabar el vincle que l’unia al Juventud, un equip del seu país d’origen, ocuparà la 25ena fitxa de la plantilla i portarà el dorsal 9 alliberat des de la marxa de Marc Gual al Madrid Castella.

“Per tot l’Uruguai, Cristhian Stuani és un referent. Les temporades que està fent aquí són brillants i es va posar en contacte amb mi quan vaig arribar per oferir-se a qualsevol cosa, igual que Santi Bueno. Són bones persones i per algú que ve de tan lluny són gestos molt importants”, ha comentat el flamant davanter del Girona, que ha afegit: “Ningú discuteix qui i és Stuani. Jo vinc a sumar, per mi és un referent i absorbiré d’ell. No m’ho prenc com un desafiament, sinó com una oportunitat. Ara agafar el ritme i ja veurem què puc i com aportar”.

Zeballos s’ha definit en l’acte públic de presentació com a nou jugador del Girona: “Soc un nou d’àrea. M’agrada jugar entre centrals i em moc bé a dins de l’àrea, soc un definidor”, ha dit l’uruguaià, que arriba al club blanc-i-vermell després d’un període sense competir: “Estava entrenant a Uruguai a l’espera de solucionar els aspectes esportius. Mai és el mateix estar entrenant en un equip que fer-ho a nivell individual, però tenia un bon preparador físic i vull estar a punt aviat”, ha sentenciat Joaquín Zeballos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)