Girona

Cap de setmana lliure

Protocol. El Girona pren mesures i restringeix l’accés a La Vinya. Martí donarà descans a la plantilla després de la sessió d’aquest matí

El Girona ha passat de tenir bitllets reservats per un vol regular a Las Palmas, primer, i de tenir preparada la contractació d’un vol xàrter per anar a les Canàries amb menys risc de contagi, després, per acabar no fent ni una cosa ni l’altra. La suspensió del futbol com a mínim per a les dues pròximes jornades alterarà la planificació, tot i que fins avui la plantilla haurà fet l’activitat diària que ja tenia programada. El cos tècnic encapçalat per Pep Lluís Martí va dirigir una sessió ahir al matí a La Vinya –coincidint amb la decisió definitiva de la suspensió– i en té programada una altra per a aquest matí. El cap de setmana, en canvi, Martí ha concedit descans als futbolistes, que tindran lliure tant dissabte com diumenge. El descans es podria allargar també a dilluns, abans de reprendre l’activitat.

Més control a La Vinya

El Girona ha activat una sèrie de mesures i protocols i ha limitat l’accés a La Vinya, el centre de l’activitat diària del primer equip. Als jugadors, els prenen la temperatura abans i després dels entrenaments. Se suspenen activitats paral·leles que els jugadors tenien com la presència a centres escolars. Entre els treballadors, potencia el teletreball. La botiga de Montilivi de moment continuarà oberta, seguint la línia de la resta de comerços de la ciutat.

Stuani i Mojica, quiets

Cristhian Stuani, amb Uruguai, i Johan Mojica, amb Colòmbia, formaven part d’una preconvocatòria per als dos primers compromisos de classificació per al mundial, però no hi hauran d’anar. La FIFA ha fet cas a la petició de la Conmebol d’ajornar el començament de les eliminatòries.

A porta tancada:
mantenir tancats els entrenaments a la Vinya, restringit als treballadors imprescindibles
Futbol formatiu:
suspensió dels entrenaments
Clausura de la residència:
els nois que viuen a Les Hortes tornen a casa seva
Sense entrevistes
ni de Pep Lluís Martí ni dels jugadors
Actes socials
i de patrocini ajornats, i reunions presencials i viatges anul·lats
Teletreball
per als empleats
Botiga oberta
mantenint el criteri que segueixi la resta de comerç de la ciutat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)