2a divisió FEF

“L’estabilitat que havíem assolit a nivell econòmic i esportiu es veu alterada”

2a divisió B. El president de l’Olot, Joan Agustí, preocupat per com sortirà de l’episodi actual el club però, sobretot, tot l’entorn de la Garrotxa, la principal via de retroalimentació de l’entitat

L’estat d’alarma provocat pel greu episodi que està vivint tot el món a causa de la pandèmia ocasionada pel coronavirus preocupa a tots els nivells. Per a l’empresari garrotxí i president de l’Olot, Joan Agustí, les preocupacions són diverses i, si bé el futbol ha passat a un segon o tercer pla, el màxim mandatari del club olotí lamenta el cop dur que suposarà el capítol actual per a tota la Garrotxa, la principal font de retroalimentació per a l’entitat que presideix: “Evidentment, patim per la salut dels jugadors, els treballadors i integrants del club, però també per la salut de les empreses que ens acompanyen. Patim per tots els patrocinadors que tenim, molt propers, de la ciutat i de la comarca”, comenta el president de l’Olot, Joan Agustí.

“Ens ha costat molt estabilitzar el club a segona B, tan econòmicament com esportivament, hem fet molts esforços però havíem entrat en una via de navegació tranquil·la. Ara tot això es veu alterat, i molt”, avisa el màxim mandatari.

Possible ERTO

Joan Agustí admet que una de les solucions per fer front mínimament al cop rebut és plantejar un ERTO amb els treballadors i jugadors del club, un pas que vol explicar clarament a totes les parts: “No estem per refusar les ajudes que l’Estat ens pugui oferir per pal·liar aquest moment, però ho volem fer bé i de manera transparent”, sentencia Joan Agustí, preocupat també per les famílies que porten als seus nens al futbol base: “Els ingressos de les persones que treballen o els empresaris s’emporten una plantofada impressionant a gairebé en tots els sectors. Flaquejaran les forces i entre els nostres pares hi haurà casos per a tots els colors, aquesta també és una altra preocupació. Haurem de ser equilibrats”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)