Girona

Valery: llum en la foscor

Girona. Valery Fernández, inactiu des de l’estiu, treballa com els seus companys i estarà a punt si la lliga es reprèn

“La vida em posa a prova una altra vegada i m’impedeix gairebé amb total seguretat jugar el que resta de temporada.” S’expressava així, a través de les xarxes socials, Valery Fernández el 26 de juliol, l’endemà de lesionar-se de gravetat a Pride Park, l’estadi del Derby County. Un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre, amb afectació afegida al menisc, comprometia molt la participació en la temporada 2019/20 d’un futbolista cridat a confirmar la irrupció al primer equip del Girona. Vuit mesos més tard, Valery espera amb impaciència que es resolgui el suspens amb la represa de la competició, condicionada a superar la crisi sanitària del coronavirus. En un context d’efectes dramàtics, la interrupció ha donat un punt de llum per a futbolistes com el de l’Escala, que estarà a punt si es pot tornar a competir i tindrà l’oportunitat de jugar més partits dels que hauria imaginat.

Poc abans de la interrupció sobtada de l’activitat diària, Valery s’havia anat integrant als entrenaments del grup. L’aturada el va enxampar amb la recuperació encarrilada, cosa que li facilita molt més la feina confinat que si ho hagués viscut en una fase anterior. Com tots els companys, Valery s’entrena a casa seva seguint les pautes de treball del cos tècnic, bàsicament les dels preparadors físics. L’escalenc, que no juga en competició oficial des de l’últim partit del Girona a primera –va disputar sencer el duel al camp de l’Alavés, el 18 de maig–, podrà participar en la recta final de temporada, si és que la lliga es reprèn, encara amb fitxa del filial. Queden onze partits per tancar la fase regular a segona A, a més dels quatre hipotètics partits de play-off, la via indirecta per pujar a primera. El Girona és cinquè, a vuit punts de l’ascens directe.

Endavant en eSports

Valery és el representant del Girona en el Trofeo Carranza d’eSports. El gironí, que ja havia superat Lazo (Almeria), va guanyar ahir Manu (Racing) i va accedir als quarts de final del torneig.

VUIT MESOS

Es va trencar el lligament encreuat anterior el 25 de juliol al camp del Derby County

PER DISPUTAR-SE

11
partits
per completar la competició de segona A més l’hipotètic ‘play-off’, de fins a 4 partits més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)