2a divisió FEF

El Badalona aplica un ERTO

2a divisió B. El conjunt escapulat s’uneix al Cornellà, el Prat, el Nàstic, l’Olot i el Llagostera en la categoria i presenta un expedient de regulació temporal d’ocupació que afecta també el futbol de base

El Badalona presentarà al Departament de Treball un expedient de regulació temporal d’ocupació que afectarà tots els seus treballadors, tant del primer equip com de la Fundació, entitat que s’encarrega de la gestió del futbol de base. Així ho va anunciar ahir a la tarda l’entitat presidida per Miguel Ángel Sánchez, que vol descarregar el pes de la massa salarial en les seves finances, presumiblement tocades per la crisi de la Covid-19. El Badalona, però, és un dels equips que més subvencions públiques reben (per part de l’Ajuntament de la seva ciutat) i, en un principi, aquestes queden intactes per aquesta temporada.

D’aquesta manera, el conjunt escapulat s’afegeix a altres equips catalans de la lliga com ara el Cornellà, el Prat, el Nàstic, l’Olot i el Llagostera, que també presentaran l’ERTO. Sobre el Lleida no ha transcendit res darrerament, tot i que el seu president s’havia mostrat a favor d’aquestes mesures, amb alguns condicionants. Del Sabadell, en canvi, no hi ha cap notícia ni en un sentit ni en l’altre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)