Girona

Adam Fontes i el Banyoles separen els seus camins

3a divisió. L’aturada de la competició i la incertesa del futur d’aquesta han precipitat l’adeu del tècnic rosinc, que tenia l’intenció de continuar una temporada més al club banyolí

Adam Fontes deixa de ser entrenador del Banyoles a efectes immediats. A través d’un comunicat al seu compte de Twitter, Fontes ha comunicat la decisió presa pel club de no continuar comptant amb els seus serveis. I és que, l’aturada de la competició per culpa de la pandèmia del coronavirus i la incertesa sobre quan es reprendrà aquesta han precipitat l’adeu del tècnic empordanès.

Fontes va arribar al Banyoles l’estiu del 2017 després de deixar enrere una etapa com a director esportiu del Figueres. En el primer curs, el del retorn a la primera catalana, els banyolins van salvar la categoria in extremis però la temporada passada, la segona del rosinc a la banqueta, els del Pla de l’Estany van fer un gran salt de qualitat que va suposar l’ascens a tercera gràcies a la retirada del Reus i la bona classificació final (van quedar tercers del grup 1 amb 57 punts).

Enguany, el Banyoles va firmar una gran primera volta tot i pujar al juliol i ja tenir la plantilla confeccionada per competir de nou a la primera catalana. En l’actualitat, tot i travessar un mal moment de resultats, els banyolins es mantenien fora del descens directe (dissetens amb 28 punts).

En el mateix comunicat, Adam Fontes deixa la porta oberta a nous projectes “a Girona, Barcelona o l’estranger” per fer “el que m’agrada més, entrenar”, i és que, el propi tècnic admet que hagués continuat una temporada més dirigint a l’equip.

El Banyoles haurà de buscar un nou entrenador en breu per si es reprèn la competició en un espai relativament curt en el temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)