Girona

Primer pas per fitxar un relleu de Brandon

Girona. El club presenta la documentació de la lesió de gravetat, tot i que no té decidit encara si es reforçarà

En plena incertesa sobre els efectes de la pandèmia de coronavirus i la represa de la competició, el Girona ha de decidir si aprofita el permís que concedeix la Lliga de Futbol Professional per cobrir la lesió de llarga durada que es va fer Brandon Thomas just abans del confinament. Seguint el procediment establert, el Girona ha fet el primer pas necessari, que és presentar l’informe de la lesió del davanter mallorquí. El tribunal mèdic ha de validar que la lesió és de llarga durada, cosa que en el cas de Brandon serà automàtica, perquè el trencament del lligament encreuat anterior no ofereix cap dubte. Un cop rebi el vistiplau del tribunal mèdic, aleshores el club afectat té quinze dies més per incorporar un substitut per al jugador lesionat.

El Girona ha esperat fins a esgotar el marge per presentar l’informe –ho va fer ahir, quan vencia el termini– i tampoc tindrà pressa a decidir si aprofita el període extraordinari que li obrirà la LFP per incorporar un jugador. La Lliga permet recórrer al mercat de primera i segona divisió. En un context tan fora del comú, amb l’equip treballant des de casa sense i sense tenir clar del tot si es pot reprendre la competició, el Girona ha de valorar molts aspectes, entre els quals l’econòmic, tenint en compte l’impacte negatiu que representa la crisi del coronavirus per a tots els clubs. En l’àmbit purament esportiu, Brandon havia estat una solució òptima per a la línia ofensiva de Pep Lluís Martí, que havia trobat en el de Santanyí una peça molt útil. El futbolista cedit per l’Osasuna s’havia fet un lloc fix a l’onze, entrant des del costat esquerre i fins i tot com a solució puntual en punta quan no hi havia Stuani. Brandon continua esperant per operar-se, després de dos ajornaments per culpa del coronavirus.

MARGE PER RUMIAR

El tràmit era necessari, però el club esperarà a definir si aprofita el permís per fitxar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)