3a divisió FEF

El Banyoles considera precipitada la decisió d’Adam Fontes

3a divisió. El club ha emès un comunicat confirmant l’adeu del tècnic però considera que no era el moment de prendre decisions en matèria esportiva

Després que en les últimes hores el fins ara tècnic del Banyoles Adam Fontes anunciés que deixava el club al considerar que, com que no hi havia la voluntat de renovar, en cas de reprendre’s la competició les regnes ja les havia d’agafar algú nou, el Banyoles ha respost aquest migdia amb un comunicat oficial. El club deixa clar que considera que la decisió és precipitada perquè en la situació que es viu per culpa de la pandèmia de la Covid-19 no era el moment de tractar temes esportius. Concretament, el comunicat del Banyoles diu el següent:

“Davant de l’anunci precipitat ahir per part del fins ara entrenador del primer equip del Club Esportiu Banyoles Adam Fontes Brunet de deixar el seu càrrec de manera immediata, que va ser anunciat públicament mitjançant un comunicat a les xarxes socials, la junta directiva de l’entitat matisa que, si bé és cert que ambdues parts havien acordat afrontar nous projectes per separat la temporada 2020/21, en cap cas s’havia tractat l’adéu imminent del tècnic des que la competició a 3a Divisió es va aturar a causa de l’emergència sanitària. El CE Banyoles considera que en l’actualitat no era prioritari prendre decisions en matèria esportiva per respecte a la situació de confinament total que viu el territori i a totes les persones que s’hi veuen implicades de manera directa i, al mateix temps, perquè aquesta implica que, a hores d’ara, es desconegui de manera absoluta com es finalitzarà -i si realment s’acabarà fent- el campionat de lliga 2019/20, del qual resten encara 11 jornades. Amb tot, el CE Banyoles agraeix a Adam Fontes el seu compromís, esforç i dedicació al llarg de les 3 temporades en què ha ocupat el càrrec i li desitja sort en els nous projectes que vulgui afrontar.”

Ara el club haurà de buscar un substitut perquè es faci càrrec de l’equip en cas de reprendre’s la competició, amb el difícil repte d’assegurar una permanència que s’ha complicat en la segona volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)