Girona

Ignasi Miquel: “Estem mentalitzats que hem de lluitar per l’ascens directe”

l2a divisió A. El defensa del Girona reconeix que a casa “és més difícil ser estricte amb els hàbits”

El defensa del Girona Ignasi Miquel reconeix les dificultats que representa mantenir l’activitat des de casa. “S’està fent llarg, com a la majoria. Costa no anar a La Vinya a treballar, com estem acostumats”. El defensa segueix les pautes de treball que li marca el cos tècnic. “Hi ha coses amb les quals m’està sent més fàcil del que em pensava, i altres a l’inrevés. Per exemple, a mi m’agrada molt menjar, i quan esmorzem i dinem tots junts a La Vinya ho tenim més ben regulat. Aquí costa més, és complicat ser més estricte amb els hàbits”, ha explicat en una conversa al canal d’Instagram del Girona.

Pendent de si es podrà reprendre la competició, Ignasi Miquel manté l’ambició: “Ens queda una recta final molt complicada, però això no vol dir que no ho puguem tirar endavant. La gent està mentalitzada que hem de lluitar per l’ascens directe. I aquest confinament ens pot ajudar a mentalitzar-nos. Veig els companys molt disposats a continuar treballant, i això és clau”. Ignasi Miquel també ha recordat el seu pas per Anglaterra –“recordaré sempre el debut amb el primer equip de l’Arsenal”–, les diferències entre les lligues anglesa i espanyola, i la decisió de fitxat pel Girona l’estiu passat: “Volia jugar. Tornar a casa era un punt a favor, però també tenia la por de “i si no surt bé?”. Ho valores tot. És un projecte que m’agradava, em continua agradant i tinc ganes que l’objectiu sigui el que ha de ser”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)