Territorial

Les beques de la FCF tornen a créixer

Futbol. El programa ‘Futbol per a tothom’ ha beneficiat 449 infants en situació de risc d’exclusió social

El programa impulsat per la federació catalana de futbol per ajudar els infants en situació de risc d’exclusió social ha viscut un creixement per quart any consecutiu. La línia de beques ‘Futbol per a tothom’ ha permès que 449 infants en situació de risc d’exclusió social hagin pogut accedir a jugar en un equip federat durant la temporada 2019/20. Són menors d’edat de famílies amb gran vulnerabilitat econòmica, als quals se’ls facilita l’accés a la pràctica del futbol i el futbol sala, a través de la subvenció de les quotes federatives.

La temporada passada les beques van afavorir 314 infants, amb la qual cosa el creixement és d’un 43% de beneficiaris. Al programa, s’hi van acollir 203 menors el curs 2017/18, i 84 el 2016/17.

Les beques estan destinades a menors d’entre 6 i 18 anys, i la franja amb el nombre més alt de becats és la dels 13 anys. El programa de la fundació de la FCF compta amb la col·laboració dels clubs, els serveis socials, la Direcció General de l’Atenció a la Infància i l’Adolescència i les entitats del tercer sector, a l’hora de detectar els casos de vulnerabilitat, en funció dels indicadors territorials de risc de pobresa i d’exclusió social.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)