Territorial

La FCF dona per acabat el futbol territorial

Aprovat. La Junta Directiva de la federació ha acordat que les competicions de 1a catalana en avall i de futbol de base es donin per finalitzades

Com era d’esperar la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, que s’ha reunit aquest matí, ha aprovat la proposta de donar per finalitzades totes les competicions que organitza. És a dir, les lligues de 1a catalana en avall, tot el futbol de base, a excepció de les dues categories més altes de juvenils, i el futbol femení no es reprendran. La federació també ha aprovat la realització d’una enquesta als clubs per conèixer la seva opinió sobre com s’han de resoldre els aspectes classificatoris per definir si hi ha d’haver ascensos i descensos o no. Aquesta enquesta es posarà en marxa en els pròxims dies o, com a molt, setmanes, i servirà perquè la FCF conegui l’opinió dels clubs, tot i que es reserva el dret a prendre personalment una decisió definitiva.

Per últim, la federació ha aprovat una ajuda econòmica als clubs per la temporada que ve, que fins i tot podria implicar una reducció temporal de quotes, tot i que els detalls es definiran més endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)