Territorial

El filial del Llagostera espera la resolució de la FCF

1a catalana. La presidenta, Isabel Tarragó, i l’entrenador, Vicenç Fernández, analitzen la situació de l’equip, que tancava la classificació

El Llagostera B està pendent de la resolució definitiva de la federació catalana. “Estem esperant les directrius que ens vagin donant des de la FCF i en les setmanes vinents sabrem el nou panorama”, destaca la presidenta, Isabel Tarragó. Abans de l’aturada, l’equip era cuer de primera catalana, amb només 13 punts, lluny dels llocs de salvació. El futur del filial llagosterenc, per tant, dependrà de la federació. Si finalment hi ha ascensos i descensos, tornarà a segona catalana; si en canvi es declara nul·la la temporada, seguirà a primera catalana. “Sempre hi haurà perjudicats i beneficiats en qualsevol decisió que es prengui”, afirma la presidenta.

La clau dels resultats

La realitat és que el filial del club del Gironès ha sumat pocs punts per aconseguir l’objectiu de la permanència. “Caldria fer una anàlisi molt profunda, ja que quan les coses no surten, normalment falla més d’una cosa. Una de les claus, des del meu punt de vista, és la joventut de l’equip. La plantilla tenia onze juvenils de la temporada anterior, que van competir a la categoria estatal. La joventut en aquesta categoria és un factor important. Un altre fet important ha estat la falta de gol; creiem que l’equip feia bon futbol, amb la idea de ser protagonista amb la pilota, però no aprofitàvem les ocasions generades. Els jugadors són molt joves, tenen talent i molta gana i la temporada els ajudarà a millorar. N’estic convençut”, declara Vicenç Fernández. El tècnic considera lògic que la FCF hagi donat per finalitzada la temporada. “Entenc que el primer de tot és la salut, per tant calia parar. No es pot entendre d’una altra manera. El futbol és la cosa més important de les menys importants”. De l’hipotètic descens, apunta: “És cert que la nostra posició era complicada, però amb 33 punts que quedaven per jugar-se, hauria pogut passar de tot. Haurem d’acceptar la decisió de la federació. A nosaltres ens aniria millor que declaressin la temporada nul·la. No tothom estarà content amb la decisió final, però crec que seria molt injust castigar tants equips que teníem opcions reals de salvar-nos”. “En qualsevol cas, l’objectiu principal del filial és formar jugadors i independentment de la categoria de la temporada que ve, el plantejament ha de ser molt semblant”, conclou l’entrenador del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)