Territorial

Les lesions dels federats continuen cobertes

Futbol català. La mutualitat de la FCF exposa detalls de la seva cobertura en el context de la pandèmia

Els futbolistes federats que es lesionin durant el procés de desconfinament continuaran coberts per la mutualitat, sempre que acreditin que tenen la fitxa en vigor amb un club. La delegació catalana de la federació catalana de futbol ha fet públic un comunicat amb dos punts respecte a la seva cobertura en el context de la pandèmia. El segon punt parla de les lesions a partir d’ara: “Les noves lesions que es puguin produir durant els entrenaments, individuals o col·lectius, durant les fases successives del procés de desescalada, seran així mateix cobertes per la mutualitat, sempre que els entrenaments es desenvolupin d’acord amb les instruccions de les autoritats sanitàries i aquelles que els clubs hagin formulat als futbolistes per a la seva realització”.

L’altre punt del comunicat és sobre els tests a què s’han de sotmetre els futbolistes que hagin de ser operats “per una lesió per la pràctica del futbol”. Al centre hospitalari se’ls exigirà sotmetre’s al test PCR, però no hauran de pagar la prova perquè el cost serà assumit per la mutualitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)