2a divisió FEF

Pròrroga en cas d’empat en els play-off a segona divisió

2aB i 3a divisió. Es confirma que no hi haurà descensos i que els quatre primers jugaran un play-off exprés, amb matisos diferents per pujar a segona i a segona B

La comissió delegada de la federació espanyola (RFEF) ha ratificat l’acabament de la temporada regular al futbol no professional sense descensos i amb un play-off exprés. La decisió, subjecte a l’evolució de la pandèmia, s’ha pres al mateix temps que s’han concretat les normes que hi haurà en les promocions a segona i segona B. Així, en el play-off a segona, els partits que acabin en empat es resoldran amb una pròrroga i, si cal, als penals. En canvi, en el play-off a segona B, si s’arriba als final dels 90 minuts amb el marcador igualat, passarà de ronda l’equip més ben classificat en la fase regular de la temporada.

D’altra banda, les eliminatòries es disputaran a partit únic i en una seu neutral. Per a l’ascens a segona, els quatre campions dels grups de segona B s’enfrontaran entre si i els dos guanyadors pujaran. A més, els segons de grup s’enfrontaran als quarts i els tercers jugaran entre si. Els vencedors d’aquestes eliminatòries i els dos campions derrotats jugaran per completar l’última ronda de la qual sortirien els altres dos ascendits. En el grup 3, el campió és el Castelló i hi ha tres equips catalans -el Barça B, el Sabadell i el Cornellà- en les posicions segona, tercera i quarta.

Pel que fa a Tercera, la fase d’ascens es jugarà entre equips de cada grup. Els primers jugaran contra els quarts i els segons, contra els tercers. En el grup català, Hospitalet – Europa i Terrassa – Sant Andreu. Els guanyadors s’enfrontaran per una lloc d’ascens. Aquest mecanisme farà que pujin 18 equips. La RFEF decidirà dos mes entre els campions de grup que no hagin aconseguit l’ascens.

Per altre banda, la RFEF ha decidit que els metges de cada club assenyalin quin seran els jugadors als quals se’ls realitzarà el test de la Covid-19. Cada equip haurà de costejar la desinfecció de les seves instal·lacions i els materials d’aquestes proves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)