Territorial

La decisió de la FCF es fa esperar i es prendrà sense que hi hagi enquesta

Futbol territorial. La federació encara no s’ha reunit per decidir com resol la temporada, acabada oficialment, i finalment ha optat per consultar l’opinió a clubs sense fer una votació

Fa exactament 20 dies que la Federació Catalana de Futbol va anunciar oficialment que la temporada de tot el futbol territorial i de base es donava per acabada. Des de llavors no hi ha hagut més notícies i tot són rumors i especulacions. Reestructuracions, nous formats i una llarga llista de possibilitats que han passat per sobre la taula però no hi ha res segur. I és que la FCF encara no s’ha reunit de nou –ho podria fer d’aquí dues setmanes– i no ha pogut donar una resposta a tots aquests dubtes ni prendre una decisió definitiva.

El que ja sembla clar és que finalment no hi haurà una enquesta interna entre els clubs. En el moment d’anunciar la finalització de les competicions la FCF va comunicar també que obriria una enquesta al cap d’un parell de setmanes perquè tots els clubs poguessin votar quina opció preferien. Si complir amb els ascensos o descensos o deixar la temporada com a nul·la. Ara, però, aquesta opció sembla descartada, i és que no va generar una gran acollida entre els clubs, que creuen que la responsabilitat de la decisió recau únicament en la federació. El que sí que ha estat fent la FCF, a través de les diferents delegacions, és contactar amb diferents clubs per conèixer les seves sensacions i opinions, substituint així la idea inicial de fer una votació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)