3a divisió FEF

El Figueres tanca la renovació de Gallardo

3a divisió. El central es converteix en el cinquè jugador confirmat de la plantilla del curs que ve després de les renovacions de Pepu Soler i els germans Vidal i el fitxatge de Maureta

La Unió ja fa dies que treballa en la planificació de la temporada que ve, amb l’objectiu de millorar els resultats que ha obtingut aquest curs en l’estrena d’un nou projecte. Avui ha fet un pas més, i és que la Unió ha fet oficial la renovació del central Carles Gallardo, Gallo, que ha estat un dels fixos a l’eix de la defensa aquesta temporada al costat d’Uri Ayala. De fet, Gallo s’ha convertit en el tercer jugador més utilitzat de la plantilla –ha jugat 21 partits, tots sencers menys al camp del Sants on només va jugar un minut– tot i debutar aquesta temporada en la categoria amb 23 anys –al juny en farà 24– després de jugar el curs passat en el Banyoles, amb qui va aconseguir l’ascens.

Amb la renovació del central, el Figueres ja compta amb cinc jugadors confirmats per a la plantilla de la temporada que ve: Gallo s’afegeix a Pepu Soler, Ivan Vidal i Gabri Vidal, renovats fa dies, i a Enric Maureta, amb qui el club ha arribat a un acord per incorporar-lo de cara al curs que ve, després d’una etapa del figuerenc a França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)