3a divisió FEF

El Figueres i Abel Fàbregas amplien el seu vincle

3a divisió. La Unió lliga a l’ex del Llagostera i s’afegeix a la llista de renovats en què ja hi eren Gallo, Pepu Soler i els germans Gabri i Ivan Vidal.

El Figueres ha anunciat l’ampliació del contracte d’Abel Fàbregas, que expirava al juny del 2021 i que s’allargarà fins al juny del 2022. El migcampista tenia un acord prorrogable fins el 2021 i el club ha decidit executar la renovació i comptar amb el futbolista un curs més. Abel, de 21 anys, iniciarà la seva segona temporada al Figueres després de disputar 8 partits en la temporada del debut, en el qual ha patit una lesió al soli que l’ha deixat fora dels terrenys de joc dos mesos. “Durant el meu primer any a la Unió m’he sentit molt estimat per tot el club, tant per la directiva, com per la confiança de l’entrenador i el gran ambient que tenim dins el vestuari. Un dels fets que han marcat més la decisió per la qual segueixo és el suport que vaig tenir en tot moment amb la lesió que m’ha mantingut fora del terreny de joc durant gran part de la temporada”, ha explicat el futbolista que s’afegeix a les continuïtats blanc-i-blaves de Gallo, Pepu Soler i els germans Gabri i Ivan Vidal. “Valoro positivament aquest any, érem una plantilla molt jove i hem plantat cara als equips més regulars de la categoria, sobretot fent-nos forts a Vilatenim. Aquest és un dels aspectes que hem de mantenir de cara a la temporada següent, fer de l’estadi un fortí i treure tots els punts possibles de les visites fora de casa”, ha continuat Abel, optimista: “Es presenta una temporada il·lusionant. Si soc sincer somio amb disputar un play-off a Vilatenim la temporada que ve”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)