Girona

Amb marge per preparar un esprint il·lusionant

Girona. Després de la primera setmana a La Vinya, la plantilla ja pensa en l’objectiu de l’ascens. “Hem de treballar bé per estar a punt”, diu Riesgo

El Girona, que va tornar a la feina dissabte passat, ja ha completat la primera setmana d’entrenaments després de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19 i continua preparant-se per quan torni la competició, en espera de saber la data definitiva. De moment amb exercicis individuals, un mètode diferent de l’habitual per una situació extraordinària. “Després de tant de temps sense trepitjar la gespa teníem moltes ganes de tornar i sentir-nos jugadors. Això sí, és una setmana una mica peculiar perquè mai ens havíem entrenat tan sols al camp”, resumeix el porter Asier Riesgo, que tot i això se centra en el més important: “Hem de mirar la part positiva i és que esperem que això ens ajudi per prevenir lesions. Ens hem de retrobar a poc a poc amb nosaltres mateixos perquè des de casa pots fer coses però aquí, al camp, les necessitats són diferents i les hem d’anar recuperant. De moment les sensacions són bones.”

Amb les condicions que sigui, el que té molt clar la plantilla del Girona és que no pot perdre el temps, i és que en tot moment l’equip té entre cella i cella poder acabar el curs per aconseguir l’ascens. “Queden onze jornades que es jugaran amb molt poc temps. Serà com un esprint”, diu Riesgo, conscient que la clau seran aquestes setmanes de preparació: “Ens hem de preparar molt bé. Tenim marge per fer-ho i quan comencem a entrenar-nos en grup serà diferent. Som conscients que ens espera el millor i hem d’estar bé físicament i mentalment. Tenim una bona plantilla i el que necessitem és treballar bé com estem fent fins ara per poder acabar aconseguint el nostre objectiu.”

Diumenge, festa

Després de vuit dies consecutius d’entrenaments, de dissabte a dissabte, la plantilla del Girona descansarà demà per primer dia des que es va reincorporar a la feina a La Vinya. Dilluns, però, ja tornarà a entrenar-se i, si no hi ha cap sorpresa, ho continuarà fent en les mateixes condicions, i és que encara que es passi a la següent fase del desconfinament el Girona haurà de seguir les mateixes mesures de prevenció i els entrenaments hauran de continuar sent amb exercicis individuals. Els més esperats, els de grup, hauran d’esperar.

LA VALORACIÓ

Seran onze jornades en molt poc temps. Les hem de preparar molt bé, físicament i mentalment, i tenim marge per fer-ho
Teníem ganes de tornar. És una setmana una mica peculiar perquè mai ens havíem entrenat tan sols al camp
Asier Riesgo
porter del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)