2a divisió FEF

Eloy Gila continuarà sense tornar a trepitjar Llagostera

El futbol que ens hem perdut. El vallesà, ara al Cornellà, no ha tornat a jugar al municipal des del dia de l’ascens a 2a A contra el Nàstic i encara no s’ha enfrontat mai al seu exequip

La pandèmia de la Covid-19 ha provocat que s’hagin donat per acabades totes les lligues fora de la LFP. Encara queden qüestions per resoldre’s. Per exemple, què passarà sobre els aspectes classificatoris i quan es podrà jugar el play-off exprés que en principi s’ha de disputar a segona B i tercera divisió. El que és clar, però, és que la suspensió provoca que l’espectador del futbol català es perdi una sèrie de partits, retrobaments i històries que haurien centrat l’atenció.

Un dels que es quedaran amb les ganes de viure un moment realment especial és l’atacant del Cornellà Eloy Gila. I és que el futbolista vallesà estava a punt de viure un partit molt especial per a ell en el moment en què es va haver d’aturar la competició per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Era la visita del Cornellà a Llagostera, en el duel que s’havia de jugar el 29 de març, corresponent a la jornada 31. Per a Eloy Gila el partit era especial perquè era la primera vegada que s’enfrontaria al que va ser el seu equip quatre temporades i suposava el retorn a un dels camps d’on guarda millors records, el municipal de Llagostera. I és que amb el conjunt gironí, en el curs 2013/14, l’atacant va aconseguir l’ascens a segona divisió A. A més, va ser una peça clau, ja que als 11 gols que va marcar en la temporada regular n’hi va sumar un de vital en la decisiva victòria contra el Nàstic (3-1) en la promoció, que va suposar l’ascens a plata.

Aquell, contra el Nàstic, és l’últim partit que Eloy Gila ha jugat a Llagostera, ja que la temporada i mitja següent que va continuar al club, a segona A, els partits es jugaven a Palamós. Des de llavors el vallesà, que ha jugat al Sabadell, l’Albacete i els últims dos cursos al Cornellà, no havia coincidit més amb el Llagostera fins aquesta temporada. Això li va permetre retrobar-se, per exemple, amb Aimar i Oriol Alsina en la primera volta a Cornellà, però l’aturada de la competició impedirà que pugui tornar a trepitjar, de moment, el municipal de Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)