Girona

El Girona s’organitza en tres grups de deu

Girona. Amb l’entrada en la fase 3 de la LFP, el tècnic, Pep Lluís Martí, pot readaptar les sessions i així treballar aspectes tècnics i tàctics amb un bon nombre de jugadors

El Girona començarà la nova fase 3 estipulada en els protocols de tornada del futbol professional per la LFP en paral·lel a la fase 1 en la qual s’instal·la la regió sanitària de Girona; és a dir, que la primera plantilla ja pot començar a entrenar-se en grups de com a màxim deu futbolistes en torns diferenciats per mantenir les normes de seguretat sanitària.

De fet, l’entitat blanc-i-vermella ja ha informat que avui, a les instal·lacions de La Vinya, hi ha establerts tres torns amb deu futbolistes en cada un a partir de les 8.30 h, fins a les 13.30 h, unes sessions que passaran a un altre nivell per als futbolistes, però també per a Pep Lluís Martí, que podrà aplicar exercicis específics fins i tot per a cada una de les línies (porters i defenses, migcampistes i davanters).

La nova reorganització del treball impedirà, però, que la totalitat dels 31 jugadors citats durant els primers dies d’entrenaments puguin participar en els tres torns; és a dir, tots els disponibles amb fitxa del primer equip (24, ja que Brandon està lesionat de gravetat), quatre amb fitxa del filial (José Aurelio Suárez, Jonatan Morilla, Valery i Ibrahima) i els tres futbolistes del juvenil –Turmo, Pau Víctor i Ilyas–. En tot cas, el cos tècnic planificarà el treball amb un volum considerable de futbolistes per tornar a tractar aspectes importants del joc en grup amb el punt de mira en el retorn a la competició –quan tot el territori estigui en fase 2– i l’esprint final d’onze jornades del campionat de lliga.

FINS ARA 31 JUGADORS

Martí n’havia citat 24 amb fitxa del primer equip, quatre del filial i tres del juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)