2a divisió FEF

“Ens hem guiat pels sentiments”

2a divisió B. L’Olot, a través d’una roda de premsa virtual, ha presentat l’acord de renovació amb el tècnic Raúl Garrido per una temporada més

L’Olot ha escenificat de manera virtual per a tots els mitjans l’acord de renovació per una campanya més amb el seu entrenador, Raúl Garrido, que complirà així el seu quart curs a l’entitat de la Garrotxa, ha agraït el suport i l’estima dels aficionats així com la confiança i l’esforç fet per assegurar la seva continuïtat: «El primer que em surt de dins és agraïment infinit. En el seu moment el club va fer un exercici de confiança cap a nosaltres quan ens van fitxar i el que ha passat després és bonic. Hi ha hagut gran sintonia i aquest final de temporada ens ha deixat un mal regust, ens hem quedat amb la sensació agredolça de no saber fins on podíem haver arribat» ha comentat el tècnic valencià, que ha afegit: «No som de pensar molt en el futur. Ens centrem en el dia a dia i ens guiem pels sentiments. A conseqüència del coronavirus i amb la decisió de la FEF de dinar per acabada la lliga, sentíem que no hem culminat la feina».

Raúl Garrido ha admès que diferents clubs s’han posat en contacte amb el seu representant per interessar-se per la seva situació però que tot i això ha insistit que la decisió l’ha pres guiant-se amb el cor i amb l’esforç humà del club: «L’aspecte econòmic és important, però potser agraeixo més una trucada del president en la qual em transmet la seva confiança i desig que renovem, o d’en Sergi Raset, o que l’afició i els directius m’enviïn missatges d’estima... l’esforç no és només econòmic sinó que darrera aquesta entitat hi ha un esforç personal», ha comentat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)