2a divisió A

Sense respir al Rayo

2a divisió A. L’equip reprèn els entrenaments però l’agitació continua al club de Vallecas: les penyes demanen la dimissió del president

L’agitació sembla ser l’estat natural del Rayo Vallecano en els darrers temps. La setmana es va iniciar amb la crisi entre el club i la plantilla arran de l’ERTO, que va propiciar que l’equip s’estigués dos dies sense anar a la ciutat esportiva ni entrenar-se –dilluns i dimarts–, i que va desembocar ahir en un enfrontament entre el director esportiu, David Cobeño, i l’entrenador, Paco Jémez, que va ser enregistrat per càmeres de diversos mitjans. La tensió en aquest sentit s’ha rebaixat, el mateix Jémez va treure ferro a la discussió assegurant que ja s’havien reconciliat i el club va canviar ahir les condicions de l’ERTO per la primera plantilla . D’aquesta manera doncs, l’equip de Vallecas ha tornat aquest matí als entrenaments, quedant resolt aquest problema.

Tot i això però, no hi ha treva en l’entitat madrilenya. La Plataforma ADRV, que engloba la majoria de penyes del Rayo Vallecano, va emetre aquest dimecres un comunicat en el qual critica la gestió del president, Raúl Martín Presa i li demana que “deixi de ser president” del club de Vallecas, del qual és propietari i màxim accionista. “Una entitat esportiva, a pocs dies de fer 96 anys, no mereix tenir al capdavant una persona que demostra dia rere dia, temporada rere temporada, la seva incapacitat manifesta per gestionar un club de futbol”, diu el comunicat. “És un president que acumula masses males decisions, declaracions i accions que han danyat la imatge del club i de la afició”, indica la plataforma que no descarta “prendre mesures judicials oportunes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)