Girona

Com més millor

2a divisió A. Diamanka agraeix els entrenaments en grup del Girona i adverteix dels hàndicaps del retorn

No és encara l’activitat diària regular, amb tota la plantilla, però el canvi d’entrenaments individuals a sessions en grup –tres de deu futbolistes– ha injectat alegria i confiança a La Vinya. El Girona continua preparant un retorn a la competició que cada cop es veu més proper. “Feia temps que no trepitjàvem el terreny de joc i ho trobàvem a faltar, després d’estar molt temps a casa. Vam fer els entrenaments individuals per protocol, però és molt millor en grup, sempre”, explicava Pape Diamanka. “El futbol és un esport col·lectiu i és millor treballar en grup. Hem passat de fase i de mica en mica ens anem sentint més bé”, hi afegia el senegalès.

Diamanka, un dels fitxatges amb un rendiment més decebedor fins ara, té clar que si la competició s’acaba reprenent serà amb una sèrie d’hàndicaps que hauran de superar. Començant pel fet de jugar a porta tancada: “Haurem de jugar sense públic, i ho notarem. La temperatura també serà un hàndicap, i l’estat físic, en funció de com estigui tothom, també pot marcar la diferència. Però ens estem preparant. Ens haurem d’adaptar al que sigui.” El migcampista voldria que l’equip notés l’escalf de l’afició des de lluny: “Tant de bo ens donin suport, encara que sigui mirant la televisió o envinant-nos missatges.”

PROTAGONISTA

Haurem de jugar sense públic, i ho notarem. Però ens haurem d’adaptar al que sigui
Pape Diamanka
El futbol és un esport col·lectiu i és millor treballar en grup. De mica en mica ens anem sentint més bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)