Girona

Brian Oliván: “Estem esperant poder passar a la següent fase”

2a divisió A. El Girona completa el penúltim entrenament de la setmana a la Vinya

La plantilla del Girona, repartida en tres grups de deu jugadors, ha completat aquest matí el penúltim entrenament de la setmana. L’equip continua acumulant càrrega de treball per agafar un to òptim pensant en la represa de la competició. “L’objectiu és intentar agafar la forma el més aviat possible, per estar ben preparats quan comenci la lliga”, ha comentat després de la cessió Brian Oliván. El lateral esquerre reconeix que tenia ganes de treballar al costat dels companys, un cop superat el confinament –“es feia difícil entrenar a casa i córrer al pàrquing”– i la fase de sessions individuals, “més avorrits”. “Els entrenaments en grup són més reals. Ara ja tothom està amb moltes ganes i esperant poder passar a la següent fase”.

El futbolista cedit pel Cadis té clar que hauran de superar diversos obstacles: “A més d’haver de jugar sense públic, hi influiran les temperatures, que ara ja fa molta calor i ens hi hem d’adaptar. I després de dos mesos sense competir, hem d’agafar el ritme com més aviat millor”. La pròxima sessió a la Vinya serà demà al matí. Diumenge, la plantilla té descans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)