3a divisió FEF

La classificació podria canviar

3a divisió. La Federació Espanyola dona la raó li dona la victòria a la Pobla en el partit contra el Sant Andreu per alineació indeguda de Josu i els quadribarrats podrien caure a la quarta posició

La classificació al grup cinquè de la tercera divisió podria variar després que el Comitè d’Apelació hagi donat la raó a la Pobla de Mafumet en el partit de la jornada 10 que es va resoldre amb victòria pels quadribarrats. La Pobla va al·legar alineació indeguda de Josu que va ser alineat pel Sant Andreu després que els quadribarrats interpretessin que el jugador havia complert sanció en el partit fantasma contra el Reus. De fet, el club va fer una consulta a la Federació Catalana que li va donar llum verda. La Pobla va presentar un recurs a Competició que va ser denegat però en canvi Apelació li ha donat els tres punts al filial del Nàstic. El Sant Andreu, però, estudia anar al Tribunal d’Arbitratge de l’Esport, l’última instància possible.

Aquesta derrota del Sant Andreu podria suposar que l’equip d’Azparren baixés un lloc en la classificació, i acabés quart, en favor de l’Europa, que seria tercer. Els dos equips quedarien empatats a punts però encara no està clar quin és el criteri de desempat proposat per la Federació per resoldre aquests casos. Està previst que es facin públics el proper dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)