Girona

Els grups de 14 jugadors, demà al Girona

2a divisió A. L’equip de Pep Lluís Martí s’ha entrenat avui encara en grups de 10 futbolistes, tot i que ja tenia permís per ampliar-los

Després d’un dia de descans, la plantilla del Girona ha fet avui el primer entrenament de la setmana. Els clubs de primera i segona A ja tenien permís per ampliar a 14 futbolistes els grups d’entrenament, però el Girona ha mantingut avui la mateixa pauta de tota la setmana passada, amb tres grups diferents de 10 futbolistes. A partir de demà, en canvi, Pep Lluís Martí dirigirà ja sessions de 14 jugadors, pendents del permís del ministeri de Sanitat per integrar tota la plantilla a l’entrenament. El tècnic mallorquí, en saber-se dissabte que la lliga es podrà reprendre la setmana del 8 de juny, ja va deixar clar que els interessa molt començar a treballar amb tota la plantilla, sense grups, per preparar el retorn a la competició. El primer partit del Girona serà a Las Palmas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)