Girona

El Girona compensarà la part proporcional dels cinc partits que faltaven per jugar a Montilivi

Girona. A conseqüència de la Covid-19, els abonats no podran accedir al camp i per compensar-ho el club ofereix el reintegrament d’aquest 23,8% del total dels 21 partits inclosos a l’abonament, un descompte per la mateixa quantitat en l’abonament del curs vinent o fer una aportació per a projectes socials amb la quantitat econòmica a reintegrar

El Girona ha anunciat tres alternatives per compensar als seus abonats, que a conseqüència de la pandèmia ocasionada per la Covid-19 no podran assistir als cinc últims partits de lliga que quedaven per disputar-se a l’estadi de Montilivi, tot i que encara s’ha de fer oficial pels diferents estaments i autoritat.

Reintegrament

El club blanc-i-vermell oferirà l’opció de reintegrar l’import proporcional sobre el preu pagat per cada abonat després de tenir en compte tots els descomptes aplicats –els cinc últims partits corresponent al 23,8% dels 21 partits inclosos en l’abonament.

Descompte

Els abonats que ho triïn podran acumular la compensació estipulada com a descompte per l’abonament de la propera temporada 2020/21, encara que no s’han donat a conèixer ni els preus ni la previsió de poder accedir als camps a través de la nova normalitat.

Projectes socials

Com a tercera alternativa, el club ofereix la possibilitat que la quantitat econòmica a reintegrar pel club es destini a projectes socials de diferents àmbits ja siguin sanitaris, educatius, etc. Pels abonats que escullin aquesta opció, el club ja ha anunciat que com a premi a la seva solidaritat rebran un obsequi en forma de marxandatge a criteri de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)