3a divisió FEF

PACO CARMONA

PRESIDENT DE L’HORTA

“L’Horta sempre ha estat un equip d’entrenadors per explotar”

El màxim mandatari de l’entitat afirma que la contractació de Víctor Valdés va amb la línia que ha seguit el club en les darreres temporades en què els seus tècnics s’han revalorat

Una trucada, una trobada de mitja hora i una encaixada de mans. L’Horta i Víctor Valdés ajunten els seus camins en un acord que posa en una coctelera el futbol de barri amb una estrella mundial.

Quins han estat els punts en comú entre les dues parts?
Víctor buscava entrenar a la tercera divisió, si podia ser a la ciutat de Barcelona i en un equip modest on ell pogués desenvolupar els seus coneixements com entrenador. A nosaltres ens feia falta un entrenador perquè l’anterior [Raul Matito] no ha pogut continuar per circumstàncies personals. Ens vam posar d’acord molt aviat, li vaig explicar quina era la realitat pressupostària i de confecció de plantilla que tenim a l’Horta, els nostres objectius i va quedar molt content. I jo encara més.
Què li pot aportar Víctor Valdés a l’Horta?
Darrerament, l’Horta ha estat un equip amb entrenadors per explotar. Vam tenir a Xavi Molist que va anar a l’Hospitalet [ara al Terrassa], Nacho Castro va anar a l’Andorra, per tant sempre hem volgut fer apostes d’aquest tipus.
I què li pot aportar l’Horta a Valdés?
Nosaltres li podem oferir honradesa i que tindrà total llibertat per treballar. Tenim un pressupost petit però ell ha acceptat el repte de voler treballar amb una plantilla jove i amb il·lusió que és el signe d’identitat de l’Horta.
Tindran molts focus posats...
Als entrenadors mai els hi he mirat el currículum a l’hora de fitxar-los. A mi m’agrada parlar amb les persones, que aquests tinguin valors i darrerament això ens ha sortit bé. Amb un pressupost ínfim fa dos anys vam entrar a la promoció d’ascens. L’Horta és un històric de Barcelona, un equip de barri i que treballa amb seriositat.
És una persona amb un caràcter fort...
Sí. Jo també tinc un caràcter fort. Té tota la confiança de la junta directiva per fer i desfer i no sempre donarem copets a l’esquena. Però ho tinc clar, si l’equip va bé el mèrit serà dels jugadors i del cos tècnic i si l’equip va malament jo m’hi posaré al davant com el màxim responsable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)