Girona

“Comprovar que s’apropa la competició ens fa estar contents i il·lusionats”

Girona. El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha ofert una entrevista a les xarxes socials del club en que es mostra optimista i esperançat amb l’equip: “Tothom a casa seva ha tingut moments per reflexionar, pensar i entendre com de complicat és l’objectiu que ens hem marcat”

El Girona ha penjat a les seves xarxes socials una entrevista al seu director esportiu, Quique Cárcel. El màxim responsable de la planificació esportiva de l’entitat ha valorat positivament les sensacions que li transmet l’equip en la tornada als entrenaments ja amb la data de la competició molt més a prop: “Estem contents ja que veiem que tot el que hem passat s’està quedant enrere i sembla ser que competirem. Hi havia la possibilitat que per culpa d’aquest pandèmia no es jugués més a futbol enguany, però veure l’equip entrenar des de fa ja tres setmanes i comprovar que s’apropa la competició ens fa estar contents i il·lusionats”, ha dit el barceloní, que admet que abans de l’aturada per la Covid-19, l’equip havia passat per dificultats: “La sensació és que ha estat un any dur i difícil, amb molta pressió, i això ha fet que molts jugadors hagin necessitat molt temps per preparar-se i poder competir amb la sensació de tensió a nivell global i de l’entorn. Tothom a casa seva ha tingut moments per reflexionar, pensar i entendre com de complicat és l’objectiu que ens hem marcat. Tinc l’esperança que ho competim bé i venen onze partits que s’afrontaran com mai s’havien afrontat ni jugat, sense públic amb distàncies entre partits amb menys hores de descans del normal...”.

Per Quique Cárcel, a part de l’aspecte físic, una de les claus del tram final de lliga exprés serà l’aspecte mental: “Tenim una plantilla llarga i més o menys amb dos jugadors per línia que poden competir molt bé. Això ens pot ajudar, és cert, però aquesta circumstància que afrontem és molt curta, amb partits amb poc interval. Hi haurà molèsties, cansament, calor… Dependrà de la frescor mental que tingui l’equip, això serà clau”, ha dit Cárcel, que ha sentenciat: “Els jugadors que tenim han vingut per encara aquest tram de la competició decisiva i estaran preparats per competir bé. Hem de pensar només en el partit a partit i si som capaços de fer això estic convençut que podem lluitar pel premi gros de l’ascens de categoria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)