2a divisió FEF

L’Olot captiva Pedro del Campo

2a divisió B. El migcampista, un dels homes destacats aquest curs, firma la renovació tot i haver despertat l’interès d’altres entitats

L’Olot va anunciar una altra renovació per a la plantilla del curs 2020/21. Davant les incerteses que genera la crisi sanitària, econòmica i social que es viu al territori, els olotins volen esvair els dubtes i continuen encaparrats a assegurar la continuïtat de bona part de la plantilla actual. El torn d’ahir va ser el de Pedro del Campo, un dels futbolistes que han aixecat més passions durant aquesta temporada gràcies a les seves grans actuacions. El figuerenc manté la progressió i enguany ha estat una peça bàsica i indispensable per al tècnic, Raúl Garrido, que l’ha alineat sempre que ha estat al 100% (22 partits disputats, 20 titularitats, 1.813 minuts i una diana, al camp de l’Eixea).

“El projecte ha d’anar enfocat a superar-se, a millorar any rere any. La filosofia de comptar amb jugadors del territori li dona un plus de motivació i rendiment que ens afavoreix en tots els sentits. Acompanyar l’Olot en aquest creixement és una cosa molt atractiva. Ja hem consolidat l’equip a segona B, tothom coneix el club i el futbol que fa”, comenta el migcampista de l’Olot, el setè jugador confirmat per a la plantilla del curs vinent, juntament amb Jordi Masó, Blázquez, Alan Baró, Ballesté, Xumetra i Salinas.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)