3a divisió FEF

Més renovacions al Peralada i al Banyoles

3a divisió. Els de l’Alt Empordà anuncien la continuïtat del migcampista Ritxi Mercader (23 partits i 1.762 minuts aquest curs) i els del Pla de l’Estany la del central Quimo Rodríguez (18 partits i 1.611 minuts)

Els representants gironins de tercera continuen planificant la temporada 2020/21 i mantenen el ritme de renovacions per assegurar la continuïtat dels futbolistes més importants en les seves plantilles. Si bé el Figueres ha encetat el capítol renovant a Uri Ayala, el Peralada i el Banyoles s’han afegit a la festa amb l’anunci de les renovacions de Ritxi Mercader i Quimo Rodríguez respectivament.

El Peralada s’assegura la renovació d’una peça clau en els esquemes del tècnic Albert Carbó. Ritxi Mercader ha jugat 23 partits de lliga acumulant 1.762 minuts de joc i ha pogut fer tres dianes, unes dades que justifiquen la importància del migcampista i extrem per al conjunt de l’Alt Empordà a dins i fora del terreny de joc.

El Banyoles, lliga en curt la continuïtat d’un dels centrals més utilitzats aquest curs per Adam Fontes. Quimo Rodríguez ha participat en 18 enfrontaments i ha acumulat 1.611 minuts de joc –va jugar complets els quinze primers partits de lliga–. L’ex de la Unió encadenarà la seva quarta temporada al club del Pla de l’Estany, ara a les ordres de Pitu Batlle, el nou tècnic per la campanya vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)