3a divisió FEF

Casanova i Ritxi hi seran

3a divisió. El Peralada confirma el fitxatge del davanter del Banyoles Adrià Casanova (set gols en 23 partits aquest curs) i renova Ritxi Mercader, una de les peces bàsiques per a Albert Carbó

Doble moviment durant el dia d’ahir del Peralada, que continua planificant la temporada 2020/21. El conjunt de l’Alt Empordà va anunciar el fitxatge d’Adrià Casanova, desvinculat fa pocs dies del Banyoles, on ha militat els últims tres cursos, i la renovació de Ritxi Mercader, un dels puntals dins i fora del terreny de joc.

Adrià Casanova ha jugat 23 partits de lliga amb el Banyoles (1.495 minuts), i ha aconseguit set dianes que l’han catapultat a ser el màxim golejador de l’equip. L’ex del Girona, el Manlleu i la Unió intentarà aportar tots els gols que pugui al nou club.

Ritxi Mercader, que encadena el segon curs al Peralada, ha jugat 23 partits –1.762 minuts de joc– i ha pogut fer tres dianes, unes dades que justifiquen la importància del migcampista i extrem per al conjunt de l’Alt Empordà, un futbolista indispensable en els esquemes d’Albert Carbó.

El Peralada ja té confirmats els renovats Sergi Romero, Arnau Ortiz, Ritxi Mercader i la incorporació, el davanter de Joanetes Adrià Casanova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)