2a divisió FEF

L’Olot lliga el fitxatge del davanter Juan Delgado

2a divisió B. L’atacant d’Elda ha jugat aquesta temporada al Barakaldo del grup 2 (22 partits de lliga, 1.502 minuts i 5 gols)

L’Olot anunciarà els propers dies la incorporació d’un davanter centre per a la seva plantilla del curs 2020/21. Es tracta de Juan Delgado Sirvent, nascut a Elda fa 26 anys, que aquesta temporada ha jugar a les files del Barakaldo en el grup 2 de segona B. Delgado és un davanter corpulent i rematador que es va formar a les categories inferiors del Vila-real i del València, però que també ha passat pels filials del Celta de Vigo (cedit pel València) i del Llevant, a més de l’Hèrcules (cedit pel Llevant), i en aquest darrer curs a terres basques, ja en propietat del Barakaldo. El conjunt de la Garrotxa, que està en procés de renovar a la gran majoria de l’actual plantilla treballa en paral·lel per afegir competència a totes les línies i confeccionar, de nou, un bloc competitiu per aspirar a fer nous passos endavant en un futur immediat.

El fitxatges de Juan Delgado el va confirmar el mateix president de l’Olot, Joan Agustí en una tertúlia sobre la segona B dirigida per Ángel García, i és que, tot i que encara no és oficial ja se sap que l’atacant passarà a ser una de les referències de l’equip juntament amb els renovats Jordi Xumetra i Álvaro Salinas, els màxims golejadors enguany amb set dianes cada un.

L’eldenc, que va arribar a debutar en un partit de copa amb el primer equip del Llevant a la Rosaleda de Màlaga el 6 de gener del 2015, compta amb una àmplia experiència de 153 partits al bronze tot i tenir només 26 anys. La seva campanya més golejadora a segona B va ser la 2015/16 a les files de l’Atlètic Llevant amb nou dianes. Amb el conjunt granota va jugar dues temporada a tercera, la 2014/15 (15 gols) i la 2017/18 (14 gols), en totes dues comptant el play-off d’ascens assolit amb èxit pels valencians.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)