2a divisió FEF

L’Olot renova Mas i fitxa Juan Delgado

2a divisió B. El conjunt garrotxí s’assegura el central per quart curs i incorpora una nova peça per a l’atac

L’Olot va anunciar la renovació del central Carles Mas, un dels puntals de la defensa garrotxina, la menys golejada d’aquesta campanya en el grup 3 de la categoria. A més, els de la Garrotxa, a través del seu president, Joan Agustí, confirmen que tenen lligat i contractat el davanter d’Elda Juan Delgado, que ha militat el darrer any al Barakaldo, del grup 2.

Carles Mas encadenarà el quart curs al conjunt garrotxí. Arribat l’estiu del 2017 després de rescindir el contracte amb el Girona –en la temporada 2016/17 va jugar cedit amb el Gavà per recuperar sensacions després d’una lesió greu al genoll–, el banyolí sempre ha estat un fix en els esquemes dels tècnics de l’Olot, primer de Martín Posse i més endavant de Raúl Garrido. Mas ja tenia rodatge jugant en defensa de tres centrals amb el Girona i ha estat amo i senyor del perfil esquerre –20 partits, 19 com a titular, 1.666 minuts i una diana en la lliga, a més de 107 minuts en l’únic duel de copa i un altre gol–. “El projecte de proximitat fa que els jugadors ens sentim més compromesos i que sentim més nostre el futur de l’Olot. Crec que els aficionats també es poden sentir més identificats amb el projecte i amb l’equip. Amb molts jugadors ja ens coneixem d’altres etapes i això fa que siguem un grup d’amics, una família”, destacava Carles Mas després de renovar amb el club.

Juan Delgado, a escena

L’Olot confirmarà en les pròximes hores l’arribada de la primera cara nova per al curs 2020/21. Es tracta de Juan Delgado, davanter de referència, un rematador nat per fixar els centrals rivals. Nascut a Elda fa 26 anys, Delgado ha jugat aquesta campanya amb el Barakaldo, al grup 2 (22 partits, 16 com a titular i cinc dianes), però té una àmplia experiència al grup 3 amb l’Atlètic Llevant, l’Hèrcules i el València Mestalla. El futbolista es va formar a les categories inferiors del Vila-real i ha passat pels altres dos filials de referència de València, a més de dues cessions al Celta B i a l’Hèrcules. Amb 153 partits d’experiència en la categoria, Juan Delgado ha fet 23 gols –el seu millor curs al bronze en va fer nou amb el filial granota– i a tercera divisió va fer dues magnífiques campanyes amb 29 gols. El nou davanter de l’Olot aportarà competència i pólvora per als dos atacants ja renovats, Jordi Xumetra i Álvaro Salinas, els dos màxims golejadors de l’equip garrotxí aquesta temporada, amb set dianes cada un.

LA PLANTILLA DEL CURS 2020/21

Porters
Pol Ballesté 24 anys
3a temporada
Defenses
Alan Baró 34
3a temporada
Albert Blázquez 27
5a temporada
Carles Mas 27
4a temporada
Migcampistes
Jordi Masó 27
4a temporada
Pedro del Campo 28
4a temporada
Davanters
Jordi Xumetra 34
4a temporada
Álvaro Salinas 22
2a temporada
Juan Delgado 26
1a temporada
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)