Territorial

La junta directiva de la Jonquera presentarà la renúncia

Primera catalana. En un comunicat, el president del club fronterer, Josep Vilaplana, ha anunciat que quan s’acabi l’estat d’alarma se seguiran tots els tràmits per fer efectiu el relleu

La Jonquera tindrà un nou president la temporada que ve. Així ho ha anunciat el club en un comunicat firmat pel president, Josep Vilaplana, en nom de tota la junta directiva, en què es comunica que quan s’aixequi l’estat d’alarma l’actual junta presentarà la renúncia. És el pas al costat definitiu després de setmanes en què s’especulava sobre la dimissió del president, però s’esperarà que s’acabi la situació excepcional actual perquè així ho marca la normativa, i és que fins llavors no es podrà fer la corresponent assemblea de socis per comunicar oficialment la decisió i que sigui efectiva.

En el mateix comunicat, l’encara president, Josep Vilaplana, fa esment d’un grup de socis i companys que han fet arribar la intenció d’agafar les regnes del club, així que el procés de transició podria ser força ràpid.

En el comunicat publicat a les xarxes socials, l’actual junta directiva celebra els èxits que ha aconseguit el club, com per exemple la permanència a primera catalana i, sobretot, l’ascens del filial a tercera catalana. “Cal recordar que va ser una aposta d’aquesta junta tornar a fer un equip a quarta catalana per donar continuïtat al jovent del poble”, diu el president, que també explica que la mort fa poc menys d’un mes de Josep Serra, membre de la junta, ha precipitat la decisió. “Amb en Serra vam compartir molts moments i situacions de tota mena, a vegades complicades, però amb ell al costat era més senzill”, destaca en el comunicat, en què també agraeix l’esforç de tot l’entorn del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)