Girona

A Gran Canària, amb públic?

Sorpresa. El president del Las Palmas, Miguel Ángel Ramírez, està convençut que en el partit contra el Girona del 13 de juny l’afició podrà ocupar la grada per animar el seu equip

Des de diumenge, el Girona sap que tornarà a la competició el 13 de juny a l’estadi Gran Canària on l’esperarà Las Palmas, que vol aprofitar l’aturada per deixar la lluita per evitar el descens i començar a mirar cap al play-off. Ahir, però, el Girona es va endur una sorpresa, i és que el president del club, Miguel Ángel Ramírez, va anunciar en una entrevista a la ràdio del club que el partit es podrà jugar amb públic, un fet que suposaria un canvi radical respecte al que estava previst, i és que en cap moment s’havia plantejat que es podria veure aficionats a les graderies aquesta temporada i fins i tot hi havia la sensació que seria molt difícil veure un sol aficionat a la graderia fins a finals d’any o inicis del 2021. El club canari, però, n’està convençut després de parlar amb les diferents autoritats i amb el president de LaLiga Javier Tebas. “Canàries és un destí segur i ens podem convertir en l’únic estadi de les grans lligues a tornar a jugar amb públic a la graderia. La setmana que ve podrem anunciar, gràcies a la sensibilitat de les autoritats, que la nostra afició podrà assistir a animar el seu equip des del 13 de juny en el partit contra el Girona”, va sentenciar Miguel Ángel Ramírez.

Ara s’haurà de veure si LaLiga ho converteix en notícia o es queda com un moviment a la desesperada, i és que permetre l’entrada d’aficionats en uns camps i en altres no podria suposar un greuge comparatiu que sembla que el CSD no està disposat a acceptar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)