3a divisió FEF

La porteria del Peralada seguirà en mans de David Aroca

3a divisió. El vigatà renova amb el club xampanyer després d’una temporada excel·lent en què ha jugat tots els partits i ha estat el segon porter menys golejat de la lliga

El Peralada ha posat fil a l’agulla a la construcció de la plantilla de la temporada que ve i no para d’anunciar moviments. Aquest matí el club xampanyer ha tancat la renovació de David Aroca, que continuarà defensant la porteria una temporada més després d’una temporada excel·lent, en què el vigatà de 26 anys ha estat l’únic jugador que ha disputat tots els minuts de la temporada i amb un gran rendiment, i és que ha tancat el curs amb només 26 gols encaixats en 25 partits. Aquestes xifres li han servit per ser el segon porter menys golejat de la categoria, només per darrere d’Ortega (19), del Terrassa.

Amb la renovació d’Aroca el Peralada ja ha confirmat sis jugadors pel curs que ve, tots en els darrers dies, i és que el vigatà se suma a les renovacions de Sergi Romero, Ritxi i Bertomeu, a més dels fitxatges Adrià Casanova i Roger Cunill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)