Girona

El doble retorn de Rivera

Girona. Christian Rivera tindrà un retorn a la competició particular a l’estadi Gran Canària, i és que l’asturià és propietat de Las Palmas però no hi ha cap clàusula que eviti la seva participació en el duel

LaLiga va modificar ahir alguns horaris de la primera jornada de retorn a la competició i un dels partits afectats és el del Girona al camp de Las Palmas. Finalment, els de Pep Lluís Martí visitaran el conjunt canari el 13 de juny, com estava previst, a les 19.30 h –havia de ser a les 21.30 h– i el partit es podrà veure en obert a través de GOL, una bona notícia per als aficionats gironins.

Després de tres mesos sense jugar, tothom es mor de ganes de tornar a competir i el Girona és conscient que ha d’afrontar el matx contra Las Palmas amb una nova mentalitat per esgotar les possibilitats que té d’aconseguir l’ascens directe. Ara bé, dins de la motivació general segurament el partit serà molt especial sobretot per a Christian Rivera, i és que el migcampista asturià és a Montilivi cedit precisament per Las Palmas, el propietari dels seus drets. Tot i enfrontar-se al seu equip, no hi ha cap clàusula en el contracte que impedeixi a Pep Lluís Martí disposar de l’asturià, i això el converteix en un candidat a l’onze. El cert, però, és que Rivera ho té complicat. De fet, en les últimes jornades abans de l’aturada el seu protagonisme ja havia quedat reduït i només havia jugat tres partits, amb l’única titularitat al camp del Dépor (2-2).

La dificultat per adaptar-se al joc dels gironins havia fet que Christian Rivera no tingués l’impacte que s’esperava, tenint en compte la necessitat que tenia el Girona de disposar d’un pivot amb un perfil més defensiu. Per això l’aturada suposa una altra oportunitat per al migcampista de 22 anys de guanyar-se un lloc, però ara se li ha sumat un altre contratemps, i és que, tal com va reconèixer ahir, no està al cent per cent. “Estic millor mentalment que físicament, i és que estic arrossegant alguns problemes físics en cada sessió i no em puc entrenar gaire, però en general aquesta pausa m’ha anat bé per recuperar-me anímicament i estic millor del que estava”, va dir el migcampista. Aquestes molèsties, doncs, seran un altre hàndicap per poder tenir protagonisme a l’estadi Gran Canària i poder-se enfrontar així al seu equip.

Preparats per al repte

Més enllà de les sensacions individuals, Christian Rivera es va mostrar molt optimista amb les possibilitats del Girona en les onze jornades que queden, i és que, com ja havien comentat altres jugadors, considera que la profunditat de plantilla serà determinant. “Hem de tenir clar que jugarem cada tres o quatre dies, que serà un mes i mig sense parar, i la clau és arribar fresc i descansat a cada partit. Nosaltres tenim una plantilla molt àmplia que permet fer dos onzes de molt nivell i això és un gran avantatge respecte a altres equips de la lliga que fins i tot abans havien trobat a faltar tenir més profunditat en algun partit”, valora l’asturià, que assegura que l’equip arribarà bé al primer partit: “Per a nosaltres ja ha començat el partit contra Las Palmas. Físicament ningú arribarà en les millors condicions, però estarem ben preparats tàcticament, que serà més important.” De fet, l’equip ahir va fer doble sessió i a la tarda es va entrenar a Montilivi, que ja té la gespa en perfecte estat.

LA VALORACIÓ

Jugant cada tres o quatre dies és clau arribar fresc als partits. Tenim una plantilla llarga i això és un avantatge per a nosaltres

TOCAT

Ja hem començat el partit contra Las Palmas. Físicament ningú arribarà bé, però tàcticament estarem preparats
Christian Rivera
migcampista del girona

CANVI D’HORARI

L’asturià fa dies que, amb algunes molèsties, no s’entrena al cent per cent

A MONTILIVI

El retorn a la lliga serà finalment el 13 de juny a les 19.30 h i es podrà veure per GOL
Ahir a la tarda l’equip es va entrenar per primera vegada a l’estadi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)