3a divisió FEF

Pol Gómez canvia el Peralada per la Unió

3a divisió. El migcampista va deixar el Llagostera (8 partits, 178 minuts) pel Peralada l’hivern passat (6 partits, 533 minuts i una diana)

El Figueres ha anunciat el fitxatge de Pol Gómez, que no es mourà de l’Alt Empordà però canviarà el Peralada per la Unió. El migcampista va arribar al conjunt xampanyer l’hivern passat procedent del Llagostera. La falta de minuts al conjunt llagosterenc (8 partits i 178 minuts) va ser el motiu pel qual Pol Gómez va tornar a tercera per jugar a les ordres d’Albert Carbó. El mig, de seguida es va fer amb un lloc a l’onze titular (6 partits, 533 minuts i una diana), abans que la pandèmia de la Covid-19 ho aturés i cancel·lés tot: “El Figueres feia temps que tenia interès en mi i ara s’han donat totes les circumstàncies per venir. He jugat a 3a i a 2a B i puc aportar experiència. Soc polivalent, puc aportar dinamisme al mig del camp, seguretat al darrere i m’adapto a diferents estils de joc”, ha comentat el lloretenc, que ha afegit: “El projecte és engrescador i ambiciós, hi ha una base de jugadors joves que han demostrat que poden competir bé. S’està fent una plantilla que pot fer un salt de qualitat. La temporada que ve serà atípica, però tindrem la màxima il·lusió”.

Amb la incorporació de Gómez, la Unió ja ha confirmat tres fitxatges –també Pol Bastida i Marc Bech, els dos procedents del Banyoles–, a més de tenir un acord verbal amb Enric Maureta (Mulhouse). A més, l’equip confeccionat i dirigit per Javi Salamero ha renovat ja a vuit futbolistes: Pepu Soler, Ivan Vidal, Gabri Vidal, Carles Gallardo ’Gallo’, Abel Fàbregas, Carles Coto, Uri Ayala i Pol Tarrenchs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)