Girona

Mojica: “Estem mentalitzats per anar a per l’ascens directe”

Girona. El lateral colombià anima els seus companys a intentar guanyar els onze partits que queden per continuar vius en la lluita pel gran objectiu de la temporada

El lateral esquerre del Girona, Johan Mojica ha concedit una entrevista a l’agència EFE en la qual declara que “l’equip es pren el tram final i decisiu del curs com un Mundial, i el volem guanyar”. El colombià insta els seus companys a “guanyar sí o sí cada partit per continuar vius en la lluita per l’ascens. I és que, estem mentalitzats per anar a per l’ascens directe, si al final és a través del play-off, benvingut sigui també”, explica el defensa internacional.

Energia renovada

Mojica, com la resta de companys que han ofert declaracions a través dels mitjans oficials del club, es mostra convençut que l’aturada ha anat bé a tot l’equip per afrontar amb optimisme la recta final: “Hem tornat als entrenaments renovats mentalment, amb forces, il·lusions noves i amb molta gana”, subratlla el lateral de Cali, que ha afegit: “Serà un tram de competició molt diferent. Haurem d’estar ben preparats tant físicament com mentalment. Seran onze partits en un mes. Quan acabi un partit ja s’albirarà el següent, de manera que haurem d’anar dia a dia”.

Abans de l’aturada per culpa de la pandèmia de la Covid-19, Mojica havia jugat 25 partits de lliga amb el Girona i acumulava 1.871 minuts de joc.

LES REACCIONS

L’equip es pren el tram final i decisiu del curs compost per onze partits de lliga com un Mundial, i el volem guanyar
Hem tornat als entrenaments renovats mentalment, amb forces, il·lusions noves i amb molta gana
Johan Mojica
lateral esquerre del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)