Girona

El ‘play-off‘ d’ascens a 2a A es jugarà a Andalusia del 18 al 26 de juliol

2a divisió B. El Barça B, el Sabadell i el Cornellà coneixeran els seus rivals el pròxim 25 de juny

La federació espanyola ja ha escollit l’escenari que acollirà els partits del play-off d’ascens a 2a B, on el Sabadell, el Barça B i el Cornellà seran els tres representants catalans que buscaran fer el salt a la LFP. Finalment la promoció es disputarà a Andalusia i tindrà a Marbella com a centre neuràlgic de la competició, tot i que també es disputaran partits a Màlaga i Algecires, i és que els estadis que acolliran els partits seran La Rosaleda , el Nuevo Mirador de Algeciras, l’estadi municipal de Marbella, el Centro Deportivo Marbella Fútbol Center i l’estadi Ciudad de Málaga.

Des de la RFEF també s’ha confirmat que el play-off arrencarà el 18 de juliol i s’acabarà la setmana següent, el 26. Un altre aspecte que s’ha aclarit és el del sorteig, i és que la RFEF ha comunicat que es celebrarà a Marbella el 25 de juny una vegada que s’acabi l’estat d’alarma.

Els 16 equips presents al bombo del sorteig seran l’Atlètic Balears, l’Ibiza-Eivissa, l’Atlètico B i el Peña Deportiva del grup 1; el Logroñés, la Cultural Deportiva Leonesa, l’Athletic Club B i el Valladolid Promesas del grup 2; el Castelló, el Barça B, el Sabadell i el Cornellà del grup 3 i el Cartagena, el Marbella, el Badajoz i el Ieclà del grup 4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)